top of page

Trouwjurken passen voor de lol bij de gezelligste bruidsmodezaak in Nederland!

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022

Trouwjurken passen voor de lol, op dit moment het populaire uitje om te ondernemen met familie of vriendinnen zelfs in deze 'Coronatijd'

vriendinnen uitje

Wij van Nikita Bruidsmode vinden het geweldig, om het over deze gezellige activiteit te hebben. Even uit die Corona-sleur en gewoon lachen en feesten. In deze blog vertellen we je graag hoe het is om een pas beleving op de boerderij mee te maken.


'Wij denken dat iedereen er wel even aan toe is om even wat gezelligs te ondernemen'

De dag is aangebroken in Velp Noord-Brabant op een gezellige boerderij ga je samen met je vriendinnen trouwjurken passen. Jullie komen binnen in de grootste Pre-Loved trouwjurken winkel van Nederland.


trouwjurken passen voor de lol

Zodra jullie binnenstappen worden jullie opgevangen door het team van Nikita Bruidsmode die graag alles vertellen over deze prachtige droomjurken. Met je vriendinnen loop je achter het team aan langs de rekken waar alle jurken hangen die je gaat passen. Je denkt 'is die 2 uur wel genoeg!' we lopen nog een stukje verder naar de paskamers waar je lekker even je schoenen en tassen neer kan zetten.


Jullie gaan zo meteen jurken passen uit de collectie die de echte bruidjes ook passen en kopen, hoe gaaf is dit?!


Het team geeft jullie instructie over hoe je elkaar het beste kunt helpen met het aantrekken van de trouwjurken, terwijl jullie heerlijk genieten van de koffie en thee. Daarnaast krijgen jullie zelfs een eigen hoek toegewezen met leuke sluiers en sieraden. Je ziet het al helemaal voor je, dit is gaaf. Hier kan ik het helemaal mee afmaken!


Nu alles is doorgesproken kunnen we van start. Er hangt echt zo ontzettend veel, wauw!

Hier en daar zie je al een aantal vriendinnen het pashokje in gaan met elkaar en er wordt een gezellig muziekje aangezet.


Zelf ben je eigenlijk wel nieuwsgierig 'welke jurk zouden ze mij aanraden?' je ziet iemand van het team en besluit het gewoon te vragen. Nu heb je echt een bruidsgevoel door de persoonlijke aandacht, super gaaf!

bruidsjurken passen

Nu je een keuze hebt kunnen maken kruip je ook gezellig bij elkaar in het pashokje. Je kijkt je ogen uit want het moment van de waarheid is daar. Stralend sta je voor de spiegel, echt prachtig. Tijd om leuke schoenen en accessoires uit te zoeken en met je vriendinnen op de foto te gaan. Je loopt naar de catwalk waar de rest van je vriendinnen al op je staat te wachten. Zo gek om jezelf aan te zien komen lopen in een echte trouwjurk. Echt even kippenvel. De muziek wordt harder gezet en het is een groot feest. Gezellig op de foto en nog zoveel jurken om zo meteen te testen, jullie dag kan niet meer stuk!
Het passen gaat super snel en voor jullie het weten hebben jullie er wel meer dan 6 aangehad. 'Wow, wie had ooit gedacht dat je zoveel mooie jurken zou kunnen passen in 2 uur!' de laatste foto's worden genomen en natuurlijk is het nog even tijd voor die ene heerlijke foute jurk. Het blijft natuurlijk ook gewoon voor de lol en nu kun je natuurlijk alles proberen. Jullie geven elkaar die ene foute jurk en komen niet meer bij van het lachen. Even nog die lekkere foute foto en daarna weer terug in eigen kleding.


Wanneer iedereen weer helemaal omgekleed is, en jullie elkaar aankijken omdat het weer zo gek is om elkaar in normale kleding te zien. Wordt het natuurlijk tijd om zo nog gezellig ergens met een borrel, al die foto's en filmpjes te bekijken. En het onvergetelijke moment na te bespreken.


Even uitzwaaien en je ziet de poort achter je sluiten. 'Wat een ongelooflijke ervaring'


gezellig vriendinnen uitje
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page