top of page

Trouwjurken passen voor de lol in de buitenlucht

Jazeker! Jullie hebben het goed gelezen, het is mogelijk om trouwjurken te passen in de buitenlucht.


Samen met je moeder, zus of vriendin jullie moment vastleggen op de boerderij in jullie droomjurk. Onder begeleiding van modellen en fotograven gaan jullie gezellig naar buiten om de mooiste foto's te maken.

Wanneer jullie klaar zijn met het passen van diverse jurken in de boerderij, gaan we gezellig in jullie favoriete jurk naar buiten.


We lopen langs verschillende plekken om de meest mooie en unieke foto's te maken. Denk bijvoorbeeld aan een dromerige sfeer bij de vijver of een knusse sfeer onder de veranda. En voor de dierenliefhebbers is er zelfs een dieren wei met leuke loopeendjes en kippen, even tijd voor die ene 'dierenselfie'


Nu we een aantal leuke locaties hebben, is het natuurlijk tijd om foto's te maken. Maar hoe kan ik leuk op de foto staan?


Gelukkig staan jullie er niet alleen voor. Iemand uit ons team helpt jullie graag met tips en tricks om ervoor te zorgen dat jullie foto's onvergetelijk worden. Iedereen uit het team heeft namelijk gewerkt als model of fotograaf voor verschillende georganiseerde styled shoots.


Het is daarom extra leuk om tips en tricks te ontvangen van een model of fotograaf met ervaring.

'Time to spice up your instagram'


trouwjurken passen voor de lol, bruidsjurken passen, fun passen, uitje, uniek uitje, vriendinnenuitje, familieuitje, quens, just4fun, koonings, cadeau, buiten activiteit, zomer activiteit

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page