top of page

Wat moet je allemaal meenemen voor een trouwjurken passen voor de lol uitje?Het moment is eindelijk daar...


Het stond al super lang op jullie Bucketlist en eindelijk is het moment daar. De datum is afgestemd en het is tijd om leuke voorbereidingen te treffen voor jullie trouwjurken passen voor de lol uitje. Maar wat is nu eigenlijk allemaal belangrijk om mee te nemen als je trouwjurken gaat passen?


Speciaal voor jullie hebben wij een leuke opsomming gemaakt met geweldige 'tips and tricks' om jullie uitje onvergetelijk te maken.

Wat een van de belangrijkste dingen is, zijn lekker zittende schoenen. Gewoon schoenen waar je het uitje op kan gaan beleven zonder dat je pijnlijke voeten krijgt. Het is namelijk vaak zo dat de jurken toch zo lang zijn dat je de schoenen helemaal niet ziet. Het zou dus jammer zijn als je de hele middag met pijnlijke voeten loopt en daardoor minder kan genieten van je pas beleving. Het is natuurlijk wel altijd leuk om een setje met statement schoenen mee te nemen want het is natuurlijk wel gaaf dat

als je er een moment komt waar je schoenen ziet dat dit echt een eyecatcher is. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je een jurk aan hebt met een sexy split of wanneer je een leuke foto wil maken waarmee iedereen even zijn schoenen showt. Zo maken jullie natuurlijk wel ook gelijk super unieke foto's maar dan wel met happy feet ;)


Wat is nog verder een echte musthave?


Voor jullie uitje is het ook altijd handig om een witte of rode strapless bh mee te nemen. Veel jurken zijn namelijk bewerkt met mooie accenten en het is natuurlijk jammer als je net op de foto een bh bandje ziet zitten.


Of een strapless bh nu echt een musthave is, is een andere vraag. Tegenwoordig zijn er namelijk super veel trouwjurken die je gewoon zonder bh kan dragen. Denk bijvoorbeeld aan een jurk met een doorschijnend lijfje, het is natuurlijk dan zonde als je daar een bh onder ziet zitten. Voor dit soort jurken worden speciale cups gebruikt. Deze cups kun je dus gewoon zien als een ingebouwde bh.


Mocht je dit jurk zonder bh willen passen voor het perfecte plaatje dan is dit vaak wel een optie, er is altijd wel iemand bij jullie uitje aanwezig die hier meer uitleg over wil geven en die met jullie meekijkt.

'Conclusie' het is dus zeker handig om een strapless bh mee te nemen maar niet noodzakelijk voor nieuwe collectie trouwjurken.Tijd om momenten vast te leggen


Nu we de essentials hebben besproken is het natuurlijk leuk om na te denken over hoe jullie dit onvergetelijke moment vast willen gaan leggen.

Dit kan natuurlijk gewoon met een telefooncamera en dat is natuurlijk een leuke oplossing maar misschien is het ook wel leuk om wat unieks te gebruiken voor dit moment.
Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld super leuke polaroid camera's beschikbaar, waarmee jullie ook foto's kunnen laten ontwikkelen. Of als je zeker willen zijn dat jullie geen momenten missen, is het zelfs een optie om bij ons een professionele fotoshoot te boeken.

Een fotoshoot is dan ook wellicht de leukste optie aangezien jullie natuurlijk lekker bezig zijn met trouwjurken passen en je misschien bijna zou vergeten om tussendoor foto's te maken.

En hoe leuk is het als je naast de mooie jurken ook gewoon een stukje van de gezellige sfeer kan laten vastleggen?


Dus wat moeten we allemaal meenemen als we gaan trouwjurken passen voor de lol?


Lekker zittende schoenen, een handige strapless bh en gezelligheid zodat we mooie onvergetelijke herinneringen kunnen gaan maken.

Tot snel!vriendinnenuitje, musthaves, trouwjurkenpassen, brabant, blog, checklist, bruidschoenen, familieuitje, zussenuitje, memories, generatieZ, duurzaamheid, jongerenuitje, coronaproof, uitje

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page